Kompakt direkte indsprøjtningsmotorer = nem installation og lavt forbrug


LN-serien, der er udformet i et kompakt design, er relativ ny på markedet og er lige som øvrige Yanmar-produkter nem at installere. Den passer også ind i lukkede rum uden at miste styrke og ydeevne. Yanmars egen-udviklede direkte indsprøjtningsteknologi resulterer i lavt brændstofforbrug - hvilket er optimalt i disse klimatider med tilmed høje brændstofpriser.

Let at starte

Det er nemt at starte en luftkølet LN serie motor. Yanmar har forbedret rekylstarteren og med et eneklt tag på rebet, starter man motoren - analogt til at starte en benzinmotor. Gennem en særlig automatisk dekompression og Yanmars eget effektive forbrænding system er udgangspunktet let.

Vibrationer og støj

Såvel vibrationer som støj undertrykkes af motorens konstruktion, indretning og balanceaksel. Det giver brugeren øget komfort, især under længere tids brug.

En lille motor - men bygget til tunge opgaver

Design, struktur og materialer i LN serien kombineres for at danne en hårdfør og hårdtarbejdende maskine. De vigtigste dele er også lavet i et meget hårdt materiale, der dog ikke er tung i vægt. Krumtapaksler er specielt hærdede og forenkler hele strukturen. Disse elementer udgør LN motorens virkelige kraftcenter.

Blot et lille eksempel: en Yanmar motor har et arbejde på cirka 8.000 timer i drift. Den kan anvendes på et køretøj, med en gennemsnitlig hastighed på 80 kilometer i timen, der ville køre op mod 800.000 km. Det fortæller, hvor kraftfuld, en sådan lille motor kan være.